Avui 8 de març, Dia Internacional de la Dona, volem mostrar tota la nostra solidaritat i compromís amb el tot col.lectiu femení de la nostra societat.

No és una solidaritat i un compromís puntual d’un dia a l’any, sinó que esdevé un compromís fonamental de la Nova Escola Catalana garantir la igualtat i l’equitat en tot moment, tant en els espais privats com en els espais públics.

Atès que avui dia dia les dones són presents a quasi la totalitat dels àmbits de la vida pública civil, entenem que també han de ser presents a la vida pública jueva tant civil com religiosa.

Des de la Nova Escola Catalana ens comprometem a posar les bases necessàries per tal que aquesta igualtat i equitat quedin garantides en tot espai i moment, donant les eines i els recursos necessaris a tothom que ho desitgi per tal de fer de la NEC un lloc d’estudi en profunditat, en serietat i en qualitat de la Torah, de l’halakhà o llei jueva, i de les nostres tradicions i costums jueus.

Així doncs, donem la benvinguda a tothom, més enllà del sexe o de l’orientació personal de cadascú, més enllà d’etiquetes denominacionals jueves que ens allunyen més que no pas ens apropen.

Feliç Dia de la Dona,
Nova Escola Catalana

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.