Avui és per l’Omer un dia
L’amor en l’amor


Què ha d’existir realment en l’Amor, si no és solament l’Amor? Sentim l’amor perquè tenim altres condicionaments pre a estimar? Cal que estimem al que és proper i al qui és llunyà. Cal ser conscients d’estimar-nos a nosaltres mateixos. Cal estimar allò més profund que tenim, i hem d’estimar la vida. Estimar la vida és el primer impuls emocional per a equilibrar totes les energies que sorgeixen en conseqüència.

Cal que expressi el meu amor adequadament. No haig de callar el meu amor, cal que em manifesti per poder aconseguir un amor veritable. M’estimo realment a mi mateix per tal de poder estimar als altres? Cal que tingui un correcte equilibri en l’amor. Quan estimo als altres no puc oblidar com d’important és estimar-me a mi mateix, valorar-me a la meva justa mesura. I quan m’estimo, no em puc oblidar dels altres. Cal desenvolupar la capacitat de donar, i en aquest sentit, donar amor és una de les més grans capacitats dels éssers humans. Si comencem per donar amor, aconseguirem valorar el donar sense cap retribució.


Text: Mario Sabán, en Sod 22/El Secreto, Ghione Impresores, Buenos Aires, 2011 (trad. Lucía Conte).
Fotografia: Yohanan Martín-Montérdez ben Abraham, 2019.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.