Avui són per l’Omer 6 dies
La unió en l’amor


El fonament de les nostres relacions ha de ser la Unió. Es unim a una persona quan l’estimem realment. Cal que fem un esforç que s’uneixi a l’esforç de l’altre. El fonament de l’amor és la connexió entre els dos. Hi ha una veritable relació d’amor quan les dues parts s’uneixen en el mateix pla i quan els seus objectius són comuns. A Iesod de Khesed és on es poden apreciar els fruits de l’amor.

En aquest dia cal que mediti sobre els projectes que estic construint amb l’ésser estimat. La família és un projecte d’unió entre dos éssers que s’estimen. Els fill o la parella sense fills són fruit de l’amor. El que puguem construir junts ens uneix per sempre, perquè hi hem posat parts de la nostra personalitat. Fonamentem la relació en un projecte que ens uneix.


Text: Mario Sabán, en Sod 22/El Secreto, Ghione Impresores, Buenos Aires, 2011 (trad. Lucía Conte).
Fotografia: Yohanan Martín-Montérdez ben Abraham, 2019.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.