Aquest diumenge 20 de gener celebrarem Tu Bixvat a la nostra ciutat de Barcelona, l’any nou dels arbres. En aquesta ocasió, des de la Nova Escola Catalana, us proposem un recorregut pel Jardí Botànic de Barcelona, fent parades en alguns dels arbres bíblics que hi trobem, així com esments especials realcionats amb la festivitat de Tu Bixvat.

També, i com és tradició, farem el Seder de Tu Bixvat en una versió nostrada pensada especialment per a l’ocasió, on podrem menjar pastissos i dolços, així com magranes, olives, raïm i dàtils, els fruits d’Israel.

Tots aquells que hi volgueu assistir, envieu un mail a novaescolacatalana@gmail.com

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.