Mostatxons de Péssakh

Una recepta divertida i bona de fer amb els més petits de la casa, la qual és ideal per a un vespertinar pasqual. Amb un parell de matzot, una mica de xocolata, ous i sucre, trigarem el mateix temps en fer-les que en menjar-les.


Dificultat: fàcil.

Temps d’elaboració: 15 minuts.  

Ingredients per a 3 a 4 persones:

• 2 alises [matzot], idealment d’aquelles tipus “La Bienfaisante”, és a dir, rodones i gruixudes

• 5 cullerades de sucre 

• 2 ous sense galladura

• de 6 a 8 preses de xicolata

• mel, a pler [opcional]

• oli per a fregir


Matzot de Péssakh

Elaboració dels mostatxons de Péssakh

1) Amb l’ajut d’un batedor de braç, esfrimolem les dues alises.
2) Fonem la xicolata al bany maria o, si vos ho estimeu més, al microones.
3) Dins una escudella i amb les mans barregem bé les alises esfrimolades, el sucre, els ous debatuts, la xicolata fosa i la mel fins que obtindrem una pasta més o mancos homogènia.
4) Ara agafem boles de pasta i en fem petits “xurros” amb les mans per a donar-los finalment la forma d’un “mostatxó”.
5) Amb l’ajut d’un adult, fregim els “mostatxons” dins oli abundant.    
6) Un cop fregits, podem servir aquests mostatxons de Pasqua, acompanyats d’un bon veire de llet. 

Brakhà i salut, i sense manca de ningú!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.